Volle kutjes meesteres billenkoek

volle kutjes meesteres billenkoek

Van dat leeg dan. Ik kan niet zo goed plassen als ik op de vingers gekeken word. Figuurlijk gesproken wel te verstaan. Zou het nog eens letterlijk gebeuren dan zou ik ter plekke dood gaan denk ik. Ik ritste mijn broek open, grabbelde mijn kleine vriend naar buiten en ging staan wachten. Staren naar de witte tegels, proberen te ontspannen.

Het kijken naar de ingebakken vlieg komt straks wel, eerst moet de kraan open. Had ik al geplast dan was er van alles mis gegaan.

Waar kwam dat mens vandaan? Geen deur gehoord, geen geluidje, niks. Ik wist niet hoe ik het had. Soms, in hele drukke gelegenheden komen de dames wel eens naar de herentoiletten als de rij bij de meisjes echt te lang wordt.

Ik vind dat altijd een inbreuk op mijn privacy. Ik bedoel, je zou het omgekeerd eens moeten proberen. Dan kreeg je heel wat kletsen om de oren. Maar tegelijk moet ik toegeven dat die dames dat dan wel heel netjes doen. Ze kijken voor zich, zijn niet druk of luidruchtig, kortom ze gedragen zich of ze te gast zijn. Ze liep hier rond alsof ze het hier voor het zeggen had en sprak met luide stem en veel zelfvertrouwen. Eigenlijk vond ik haar wel wat intimiderend om heel eerlijk te zijn.

Ze was nu bij me aangeland, leunde ontspannen tegen de muur en keek over het schaamschot naar beneden. Daar werd mijn kleine jongen niet echt groter van. Ik stoor toch niet? Als ik ergens antwoord op wil zeg ik het wel. Zeg ik niks, dan is het een retorische vraag. Je weet toch wat dat is? Ga zo door en je hebt misschien nog geluk vanmiddag. Misschien wel dat ze weg zou gaan. Dat leek me wel wat. Maar om zeker te weten dat je naar me luistert geef ik je ook een opdracht. Je bent hier om te wateren.

Ik heb nog nooit iemand zo snel zien bewegen. Hoewel, dat zeg ik verkeerd. Ik heb haar helemaal niet zien bewegen. Ze moet sneller zijn geweest dan een cobra. Nog voordat ik mijn ritssluiting zelfs maar gevonden had had ze mijn ballen in een bankschroef-greep die zo afgrijselijk zeer deed dat ik niet eens meer kon krijsen.

De adem werd me benomen en ik kon alleen maar een raspend geluid voortbrengen. Jij doet wat ik zeg en ook niet meer dan wat ik zeg. Ik ging flauw vallen. Maar dat gunde ze me niet. Ik had haar wel gezien straks. Ze had een mooi lijf maar was duidelijk een pot. Ze kon haar ogen net zo min als ik van de slanke kontjes afhouden. Maar ondanks haar eigen prachtige kontje te duidelijk een manwijf voor mij.

Ik heb ze liever wat dom, afhankelijk, gewillig en geil. Zoals een hond met zijn natte neus trouw naast zijn baasje moet zitten zie ik mijn meisjes het liefst met een nat kutje aan mijn voeten. Het liefst met iets gemakkelijks aan en altijd bereid dat ook weer uit te trekken. Natuurlijk moet ze ook mijn drinken halen, maar meer nog moet ze goed opletten en tijdig aanbieden haar benen voor me te spreiden als ik tekenen vertoon van een opkomende lust.

En die vertoon ik nogal eens. Maar door deze Kenau Simonsdochter Hasselaar verging me voorlopig de lust. Hier zou zelfs mijn altijd doorgaande queeste naar het ideale kontje onder gaan lijden. Een gemis voor de mensheid ook natuurlijk, want ik zou maar al te bereid zijn geweest het gevonden schoons met iedereen te delen.

Ik kon het me verbeelden maar ze leek wel even te grommen, dus ik ging weer naar voren, gaf mezelf een hand en staarde weer naar de witte tegels. Wie weet, misschien zou ze wel verdwijnen. Ik moet toegeven dat ik het gaande houden van de conversatie wel wat aan haar overliet. Maar mijn ballen deden nog teveel pijn om al aan vergeving te denken. En hoeveel daarvan denk je dat je doorhadden? En laat ik er nog een vraag aan vastkoppelen: Zo weten we door wie we zelf met de ogen worden uitgekleed als we in beweging komen.

Dat ik er zelfs nooit aan gedacht had. In paniek ging ik alle gezelschappen af waarin ik naar billen had zitten loeren. Het zou wel verklaren waarom sommige vrouwen eerst wel vriendelijk tegen me zijn en dan ineens afhaken.

Mijn hoofd ging in een maalstroom van herinneringen vol lust maar nu ook vol schande. Zou ik me nog wel kunnen vertonen? Toen ik weer wat tot mezelf kwam zag ik haar met een hooghartig lachje naar me kijken. Het zit hier vol met kerels, maar allemaal hebben ze zich voor een vent netjes gedragen. Een blik hier en daar vinden we niet erg. Ik hoef je zeker niet uit te leggen wie dat was? Hoeveel gezichten van de hier aanwezige vrouwen zou je voor me kunnen beschrijven?

Het kon niet anders of ik blokkeerde. Natuurlijk zag ik eerst de gezichten. Een mooie kont van een lelijke kop is geen mooie kont. Simpel, dat weet elke vent. Op die pot naast me na allemaal. Gepost op vrijdag 08 februari - Gepost op maandag 25 maart - Gepost op dinsdag 24 januari - Gepost op maandag 06 februari - Tuchter Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 07 februari - Masochiste en onderdanig zijn.

Gepost op maandag 24 april - Nathasha Beginnend lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 02 mei - Gekleed voorover met het broekje tussen de billen. Stefanie Beginnend lid Inlognaam: Gepost op woensdag 30 augustus - Gepost op woensdag 06 september - Nieuwsgierig Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 26 januari - Tanja Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 06 mei - MeesterHenry Beginnend lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 08 mei - Ozz Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 12 februari - Mairim77 Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 15 februari - Ik moet dagelijks een vooraf benoemde aantal km per uur fietsen op een hometrainer.

Bij mislukken volgt straf die elke zaterdag uitgevoerd wordt. Kythana Beginnend lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 10 oktober -

Ik stoor toch niet? Soms, in hele drukke gelegenheden komen de dames wel eens naar de herentoiletten als de rij bij de meisjes echt te lang wordt. Hete Meesteres spanks sletterig travestieten strakke kont voor het dragen van haar zijden slipje. Jazeker, dat geloof je sex vagana dikke vrouwen nl zelf ook niet? Naakte slavin met een groot lichaam is geslagen op haar kont en kreeg klemmen op haar kut door twee meesters bdsm. Die zie ik ook altijd voor me alleen zitten er dan dameskontjes op dat eikenhout bevestigd. Brunette tot op de knieën van de meesteres en geneukt in de buitenlucht ruwe sex video.

BARE SEKS LELIJKE VROUW ZOEKT SEX

Volle kutjes meesteres billenkoek

Volle kutjes meesteres billenkoek