Erotische gay massage gratis anaal

erotische gay massage gratis  anaal

LELIJKE VROUW ZOEKT SEX SEX IN OVERIJSSEL

Als het perineum buitenkant tussen scrotum en anus en de prostaat intern gestimuleerd worden dan stroomt er seksuele energie door heel je lichaam, dat kan ervaren worden als tintelingen, golfbewegingen, een gloed … Je moet dit natuurlijk rustig aan opbouwen zodat je de sensatie kan toelaten. Ook voor mannen die wel gewoon zijn om anale penetratie te hebben is dit een andere beleving omdat ik je op een andere manier stimuleer.

Bij tantra gaat het niet om het louter opwekken van lust maar om je diepgaander te beroeren. Indien je jezelf kan overgeven aan deze sensatie dan ervaar je dit als een orgastische extatische beleving.

Diepgaand Tantrisch en lichaamsgericht werk voor helende- of groeigerichte doeleinden, ter ondersteuning van veranderingsprocessen, om seksuele blokkades op te heffen, om jezelf te verkennen.

Als tantrisch beoefenaar ben ik de wever die samen met jou op exploratie gaat. Ik stel mijn persoonlijkheid, mijn kennis, mijn techniek, mijn pure aandacht ter beschikking. Je kan dus verschillende werkmethoden en technieken aanwenden tijdens dat proces. In wezen gaat het niet over techniek maar over wat het met je doet, over wat het teweeg brengt. Mogelijks aangewende methoden zijn tantra, ademhalingswerk, klankwerk, therapeutisch lichaamswerk, ritueel, opstellingswerk ….

De titel zegt het zelf, dit tantrisch werk is volledig afgestemd op jou, vanuit je vraag, je beweegreden, je verlangen. We hebben elkaar reeds leren kennen bij een eerste wellness massage of meerdere settings waardoor er al voeling is met elkaar en van waaruit je kan verdiepen.

Soms wil je gewoon meer tijd met me doorbrengen en de massage s die je reeds kent langduriger beleven. Of je wenst het begrip Eros en Extase verder te verkennen. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan een aangenaam contact, een moment waarbij je gewoon jezelf kan zijn zonder allerlei verwachtingen, zonder prestatiedruk.

Vaak gaat het om een inniger en een diepgaander moment, een uitwisseling, een verdieping. Dat kan heel gevarieerd zijn maar altijd volledig  afgestemd. De sessie omvat een kort gesprekje om in te tunen, de tantra sessie, tijd om douchen. Hygiëne is uiteraard erg belangrijk en aangenaam, zowel voor de tantrische beoefenaar als de klant.

Graag de algemene regels rond hygiëne respecteren. Klanten kunnen altijd op voorhand én achteraf douchen naar wens. Ik heb binnen mijn praktijk ervaring met mannen uit diverse sociale, economische en culturele achtergronden.

Ook mannen met verscheidene seksuele geaardheden zoals bi, homo of heteroseksueel open minded mannen die hun seksuele geaardheid niet wensen te etiketteren. Ik garandeer vanuit mijn beroepsgeheim altijd volle discretie en respect en verwacht dat in omgekeerde richting natuurlijk in return.

Aanbod Tantra voor mannen wellness Tantra Massage voor mannen 60 min — 55 euro of min — 80 euro. Genitale Massage voor mannen min — 95 euro Tijdens deze sessie krijg je een diepgaande lichaamsmassage die overgaat in een genitale massage.

Tantrisch Embodyment Werk min — 95 euro Diepgaand Tantrisch en lichaamsgericht werk voor helende- of groeigerichte doeleinden, ter ondersteuning van veranderingsprocessen, om seksuele blokkades op te heffen, om jezelf te verkennen. Mogelijks aangewende methoden zijn tantra, ademhalingswerk, klankwerk, therapeutisch lichaamswerk, ritueel, opstellingswerk …   Tantra op Maat   min — euro De titel zegt het zelf, dit tantrisch werk is volledig afgestemd op jou, vanuit je vraag, je beweegreden, je verlangen.

Je kan meer informatie vragen na een eerste contact. Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Sensuele gay massage angeboden door pornozot. Massage vol met olie en neuken Sensuele erotische massage Sensuele massage wordt uiteindelijk een geil fuck feest Sensuele massage voor de sex Massage en 69 met Ashli Orion Hardcore anale scene na sensuele massage Aziatische ligt neer voor een massage en krijgt een orgasme Erotische massage tussen twee tieners Sensuele massage met olie Haar massage wordt een beetje gek en ze geniet Massage en pijpbeurt met Avril Hall MAssage om over een scheiding heen te komen Aziatische doet hele lekkere olie massage Geweldig gevingerd tijdens een sensuele massage Opwindende lesbo massage en vingeren

Erotische gay massage gratis  anaal

Geile nuru massage b2b massage utrecht