Buurvrouw komt klaar geile zuster

buurvrouw komt klaar geile zuster

Geile oma heeft keiharde seks met jonge mannen en hete moeders laten zich uitwonen als hun man naar zijn werk is en de kids naar school. Lees hoe geile huisvrouwen hun jonge buurjongen verleiden tot wilde seks en omtmaagd worden door hun buurvouw.

Veel lees plezier en wil jij ook een spannend en geil verhaal kwijt dan mail je die naar ons en wij plaatsen hem zeer spoedig. Twee wat oudere vrouwen en mijn zus Ik zal me eigen eerst even voorstellen mijn naam is Barry en ik ben 15 jaar en 2 maanden, ik ben 3de jaars Havo, en dit is wat me vlak voor de kerst is overkomen.

Maar voor ik aan dit verhaal ga beginnen zal ik een kleine voor geschiedenis vertellen. Ik was wat aan het surfen op het internet, geile meiden kijken toen ik uit de kamer van mijn zus gekreun hoorde, ik heb haar vaker gehoord als ze met zichzelf bezig was, de muurtjes zijn niet zo dik.

Marjolein is haar naam en ze is bijna 19, mijn vrienden zijn allemaal gek op haar, en ondanks dat ze mijn zus is heb ik regelmatig over haar gefantaseerd terwijl ik me aftrok, ze is gewoon een lekkere meid. Ze heeft wel regelmatig vriendjes maar eigenlijk nooit erg lang. Ik wilde haar wel een bezig zien en ik sloop zachtjes de gang op, maar haar deur was dicht, ik wist dat de kruk van haar deur niet zachtjes open te krijgen was, dus stiekem haar deur open maken ging niet. Ik zocht naar een oplossing en zag het raampje boven de deur, ik pakte een stoel uit mijn kamer en zette die voor haar deur, zachtjes klom ik op de stoel maar die was nog te laag en op de leuning gaan staan dat ging zeker niet zonder geluid te maken.

Ik ging de trap op naar zolder en probeerde in haar kamer te kijken dat lukte wel maar ik kon Marjolein niet zien. En dan kreeg ik ook weer op mijn flikker van mijn ouders. Toen kreeg ze me door en ze schrok enorm van mij daar in de deuropening, ik stapte achteruit en deed de deur weer dicht.

Eigenlijk was ik toch ook wel geschrokken van wat ik in die tien seconden had gezien, wel was ik er zo verschrikkelijk geil van geworden, mijn lul deed zeer zo hard was hij in mijn broek. Ik ging op mijn bed zitten en ik sloot mijn ogen, de beelden kwamen weer naar voren, in mijn gedachten zag ik mijn geile zus schokkend en bokkend klaarkomen, haar hand stijf tussen haar benen met twee vingers in haar kale kut.

Ik keek haar aan en dacht nu gaat het komen. Zo en ben jij daar ook geil van geworden? Nou dan wil ik jou ook klaar zien komen, zei ze. Ik schrok hier wel van, ze wilde dat ik me af ging zitten trekken waar zij bij was. En meteen zei ze erbij anders vertel ik aan papa en mama dat je mijn kamer bent binnen gekomen zonder kloppen terwijl ik bloot was. Oei dat zou een behoorlijke rel gaan geven, en ik dacht aan mijn zakgeld en bepaalde privileges die dan een tijd opgeschort zouden kunnen worden.

Een hoop gedachten spookte door mijn hoofd, ik zocht naar een manier om hier onderuit te komen. Toen porde Marjolein me, ik schoot uit mijn gedachten en probeerde het nog met ja maar en nee maar. Okay zei ze en terwijl ze opstond zei ze, ik vertel het wel aan pa en ma, waardoor ik als door een bij gestoken NEE!!

Ze draaide zich om en ging op een stoel zitten, okay begin dan maar, maar wel helemaal bloot. Al mijn blik had kunnen doden zou ik nu enigst kind zijn. Ik begon mijn kleren uit te doen, hierbij bekeek ik mijn zus weer aandachtiger nu zag ik pas dat ze geen spijkerbroek meer aanhad die eerder om haar enkel had gezeten, maar ze haar badjas aan had.

Ik kon niet zien wat ze eronder aan had. Toen ik voor haar stond met nog alleen maar mijn boxer, voelde ik toch een geile spanning opkomen en ik trok mijn boxer uit, mijn lul was alweer stijver aan het worden, bij de geile gedachte dat ik me zou aftrekken voor mijn zus dit was voor mij ook meteen de eerste keer dat iemand mijn erectie zou zien.

Tijdens het douchen op school en met voetbal had ik wel gezien dat ik een normale lul heb, niet groot en ook zeker niet klein, dus daar hoefde ik me niet voor te schamen. Marjolein werd er ook geil van en op een gegeven moment zag ik haar hand onder haar badjas gaan en ze wreef tussen haar benen, toen schoof ze op en kwam naast me tegen de muur zitten en sloeg haar badjas open ze was eronder helemaal bloot ik zag haar borstjes 70B weet ik nu met een ring door haar rechter tepel, en ik zag haar gladde buik en haar kale kut waar ze nu overheen wreef, we keken elkaar geil aan.

Zonder verder ook iets te zegge zaten we naast elkaar en waren we aan het masturberen. Ons hijgen werd heviger ik voelde dat ik ging spuiten, Marjolein wreef sneller en sneller over haar kut, soms zag ik een vinger naar binnen gaan om daarna weer haar klit te bewerken.

Ik hield me niet meer, en luid kreunend kwam ik klaar ik spoot vier dikke stalen sperma op mijn buik. Marjolein werd daar zo geil van dat ook zij luid kreunend en bevend klaar kwam.

Ze stond op en liep naar de badkamer, ik hoorde dat ze de douche aanzette, ik liep achter haar aan en pakte een washandje uit de kast en maakte die nat en waste mijn sperma van mijn buik.

Marjolein keek me nog even aan en stapte onder de douche. Een kleine twee weken later kwam ze mijn kamer binnen en ging naast me op bed zitten, ik zat een boek voor school te lezen.

Ik keek haar vragend aan, toen kwam het eruit, ik zou een dildo willen kopen, maar ik durf die sex winkel niet in, ik ben een paar keer langs gelopen maar durf niet naar binnen te stappen. We keken samen op internet welke ze wilde hebben. Ze gaf met het geld en ik fietste naar de stad. Zo dit is dus de voor geschiedenis van mijn eigenlijke verhaal.

Ik liep wel meteen naar binnen, een beetje donker was het er wel, ik keek in de rondte, mijn ogen waren al snel gewent aan het mindere licht. Ik zag een hele rij met vibrators en dildo, ik liep erheen en bekeek ze maar de real-one zag ik zo even niet, toen zag ik dat ik niet de enigste klant was een vrouw van zo rond de veertig stond voor een vitrine waar een bordje bij stond TARZANS.

Ze zag dat ik haar bekeek en lacht naar me, ik lachte terug en ging verder met zoeken naar de real-one. Eigenlijk liep ze er wel heel sexy bij, ze had haar, haar in een staart, haar lippen donker rood, tegen paars aan en haar ogen waren zwart omrand, en een rose-paarse oogschaduw.

Haar nagels waren lang en ook donker rood, ze was sexy maar ook goed verzorgt. Ik vond het een lekkere dame voor haar leeftijd. Ik keek verder naar de dildo voor Marjolein, ik schok me te pletter toen ik een vrouwelijke stem hoorde, of ze me kon helpen, ik verwachte de dame wie ik al had gezien, maar toen ik omkeek stond er een andere vrouw, ook zo rond de veertig achter me, maar deze had kort donker, bijna zwart haar, en was licht gekleurd van huid zonnebank kleurtje haar ogen waren ook zwart omrand maar boven haar ogen was het een soort van lila achtige kleur, en haar lippen waren naturel maar glanzend.

Ehh stotterde ik, ik zoek de real-one dildo vibrator zei ik. Die hebben we niet meer zei de vrouw. Er komt een dikke glimlach rond haar mond en ze neemt me nu beter op ze bekijkt me van top tot teen. De blonde vrouw komt er ook bij staan en zegt misschien is een tarzan wat voor je zus, ik schud mijn hoofd, nee zeg ik hij moet juist op een echt lul lijken.

De twee vrouwen blijken allebei in de winkel te werken, sterker het is hun winkel. Ah grap ik die doet mijn zus er wel weer omheen, hahahaha we lachen er hard om.

Ik betast de dildo en zeg, maar wel koud, ja zegt de vrouw er gaat niks boven een echte warme lul, ze kijkt me aan en vraagt, maar is die van jou ook zo groot. Hij is dikker en groter dan de mijne, maar ik bluf ja hoor, dat geloof ik niet roep de donkere vrouw, als jij dat bewijst dan krijg je de dildo gratis. De blonde vrouw doet de deur op slot en zegt kom maar mee, ik loop achter de twee vrouwen aan we gaan door een gangetje en stappen dan een woonkamer in daar is het veel lichter dan in de winkel.

De blonde vrouw pakte de dildo en zet die met de zuignap op een glazen tafel, nou kom maar op, zegt ze. Ik stond daar bij het gordijn en keek door de spleet heen hoe ze zich aan het aankleden was, terwijl ik hard aan mijn lul aan het rukken was.

Ik had alleen een klein detail over het hoofd gezien. Want hoewel er boven een kleine spleet was, zat er beneden in het gordijn heel veel ruimte en ze kon dus precies zien hoe ik mij aan het afrukken was, zodra ze mijn kant op aan het kijken was.

Snel dook ze in de kleren en verdween ze van haar slaapkamer. Ik kon mijzelf wel voor de kop slaan en besloot dat ook maar te gaan doen. Ik deed mijn broek dicht en ging maar even een biertje pakken, toen de deurbel ging.

Ik slikte hard, want ik wist al wie dat was. Ik schaamde mij dan ook diep toen ik de deur opende, maar in plaats van een boze buurvrouw te zien staan, zag ik gewoon een heel erg vriendelijk kijkende, sexy uitziende buurvrouw voor min deur staan. Maar nee, ze meende het echt, aangezien ze zich voor mijn deur ging uitkleden. Aangezien er verder niemand woont, kan dat makkelijk, hoewel er altijd wel een auto voorbij kon komen rijden. Wat overigens niet vaak gebeurt, maar dat geheel terzijde. Ik stapte naar achteren en liet haar binnen.

Ze duwde de deur achter zich dicht en begon aan mijn broek te pulken, probeerde hem los te maken. Dat deed ik met plezier voor haar. Daarna trok ze mijn blouse open en begon ze met haar lichaam tegen het mijne aan te rijden. Binnen een paar tellen was mijn pik weer hard. Haar dikke borsten die tegen mijn borstkas drukten, jaar been dat ze optilde en langs mijn lijf schuurde, terwijl de rest van haar onderlijf tegen mijn pik drukte, het werd ook mij te veel.

Ik tilde haar op en nam haar mee naar de bank, waar ik haar op liet zitten. Ze stak haar goed gevormde achterwerk naar mij toe en trok haar mooie billen van elkaar. Zodra ze voorover bukte, keek ik recht in haar kale poesje. Ik dook meteen achter haar en begon aan haar kutje te likken, terwijl ik mijzelf aan het aftrekken was en hoewel de buurvrouw het heerlijk vond, wilde ze gewoon hard geneukt worden.

Even een snelle beurt om aan elkaar te wennen, zo noemde ze het. Dat was geen enkel probleem voor mij en zo drukte ik mijn stampende paal diep in haar natte spleet, terwijl ik haar smalle heupen vastpakte en haar diep en snel in haar strakke kutje paalde. Haar lijf schudde en ze gilde het gewoon uit. Ik hou er enorm van als vrouwen lawaai maken als ik hen neuk, dan voelt het echt alsof ik iets goeds aan het doen ben, ook als het niet zo is. Ze speelde met haar klitje en kwam snel klaar op mijn dreunende leuter.

Ik zag het vocht uit haar kutje komen zetten en hoe het mijn al vochtige lul kliedernat maakte. Ik neukte haar nog harder, greep haar billen beet en drukte ze tegen elkaar terwijl ik voelde dat ik ieder moment kon klaarkomen. Ik had mij al afgetrokken dus mijn hoogtepunt zat toch al aardig dichtbij.

Kreunend spoot ik haar kutje gewoon vol, of ze het nou leuk vond of niet. Blijkbaar had ze er weinig problemen mee. Hijgend trok ik mijn lul uit haar gleuf, waarna ze zich omdraaide en terwijl het zaad uit haar kutje op mijn bank druppelde, zoog ze mijn lul schoon. Echt, dat is hoe ik mijn buurvrouw dus heb ontmoet.

Sindsdien neuken we iedere week wel een aantal keren. Of er een relatie uit voort gaat komen? Ik heb echt geen idee nog. Ze is wel mijn type en ook erg zorgzaam en lief, dus wie weet.

Buurvrouw komt klaar geile zuster

ONLINE SEX AZIATISCHE LESBO

JE EIGEN KUT LIKKEN GANGBANG ADVERTENTIES

Haar tieten wreef ze tegen mijn borst terwijl ze bleef kreunen van geiligheid… Ooooooohhhh, hoorde ik haar uitkraaien, terwijl zij haar heupen bleef draaien. We hebben namelijk een buurvrouw achter ons wonen die heel erg graag naar onze slaapkamer staat te loeren. Sonja is een geile en lekkere verpleegster die een patiënt aan het aftrekken is. Ze pakte de dildo aan het kastje dat aan het touwtje vast zat had ik eigenlijk niet gezien, viel me nu pas op. Echt, dat is hoe ik mijn buurvrouw dus heb ontmoet.